Elementair Clinics

16 jul, 2023 | Algemeen, Elementair

Even weer een relaas over elementair: Zoals jullie weten geven de drie onderdelen van de Zuiderzeezwemmers een clinic bij elementair om onze kinderen een beetje bekend te laten worden met wat er allemaal mogelijk is na elementair.

Waterpolo

Als eerste was deze seizoenshelft waterpolo aan de beurt. Tim (jeugdtrainer van waterpolo, waterpoloër en ook trainer elementair) had Bart (oud-elementair trainer en waterpoloër) en Ismay (trainer elementair) meegenomen. Na het inzwemmen werden er verschillende onderdelen van de waterpolosport onder de loep genomen en geoefend. Spannend hoor met zo’n typische waterpolo cap op je hoofd. En wat is dat zwaar altijd maar in dat water dobberen zonder onder de gaan.

De geluiden na de training waren erg positief, vele gezichten hadden een grote glimlach. Tim, Bart en Ismay bedankt voor jullie tijd en inzet.

Synchroon

Op 27 mei was het zover, synchroon kwam een clinic geven. Deze clinic werd zeer speciaal omdat de OnderwatersportVerenigingDronten foto’s kwam maken zowel boven als onder water. Wat een belevenis voor al onze jonkies maar ook voor de ouderen. Met de hulp van Hester, Tim en Ismay werd het een geslaagde morgen. Er lijkt genoeg interesse voorradig om na het sterrenplan te starten met synchroon.

Onze dank gaat uit naar OnderwatersportVerenigingDronten, het resultaat mag er wezen.

Wedstrijdzwemmen

Op zaterdag 10 juni kwamen jeugdleden van de wedstrijdzwemmengroep een clinic geven bij elementair. Na even een aanpassing werd het een leuke boel. Iedereen heeft er weer van genoten en enkele leden leek het wel wat om te gaan wedstrijdzwemmen.

We willen Angelina, Daniël, Jesper, Lise en Wendy van de wedstrijdgroep bedanken voor hun inzet.