Annemieke Visch naar de Regionale Special Olympics in Wije

6 jul, 2023 | Algemeen, Masters

Goud voor Annemieke op de 100m vrij en zilver op de 50m school

Op zaterdag 1 juli vonden de Regionale Special Olympics in Wije plaats, dit zijn speciale wedstrijden voor mensen met een verstandelijke beperking, op deze dag stonden er 4 sporten centraal; Dans, Handbal, Voetbal en Zwemmen.

Tijdens deze spelen wordt het hele zwemprogramma 2 maal gezwommen, in de ochtend de division en in de middaguren de finales, dit is om iedereen meer kans te geven om een medaille te winnen. Je inhouden gedurende de ochtendsessie, zal je in de middagsessie medailles ontnemen. Er wordt een percentage limiet gekoppeld aan beide gezwommen tijden.

Annemieke heeft het super gedaan. Zowel In de ochtend als in de middag heeft ze op de 50 school en op de 100 vrij de snelste tijd van dit seizoen gezwommen, Annemieke heeft wat moeite met het koprolkeerpunt, zaterdag deed ze dat  in beide races van de 100 meter vrij, ze behaalde de allersnelste tijd van die dag bij de dames en won het goud, op de 50m school zwom ze zich naar een 2e plaats/zilver.
Al met al een hele leuke dag, zeker omdat Annemieke veel zwemmers heeft gezien en gesproken, die ook mee zijn geweest naar de Worldgames in Abu Dhabi in 2019. Het was een fijn weerzien.