Sinterklaas

7 jan, 2024 | Elementair

Wat schetst onze verbazing, we kregen het verzoek via verschillende betrouwbare bronnen om nog wat pieten op te leiden die bedreven waren op het water. Op dit verzoek konden wij natuurlijk geen nee zeggen.

Dus gezegd zo gedaan, er werd op 4 december een waterparcours uitgezet om te zien hoe behendig de toekomstige pieten zouden zijn.  Na anderhalf uur stevig te keer gaan op, in en onder water was het voor eenieder duidelijk. Dit zijn de pieten van de toekomst en iedereen werd beloond met het pieten diploma. Hierbij hoorde natuurlijk wat lekkers. Ook onze vrijwilligers gingen naar huis met een versnapering.

Ik wil Greet, Ben, Edwin, Angelique, Elianne, Tim en Remco bedanken voor de hulp zodat de kinderen op een veilige manier het parcours konden nemen.

Rolanda