Eindejaarsclinics bij Elementair

5 jan, 2024 | Algemeen, Elementair, Synchroon, Waterpolo, Wedstrijdzwemmen

In de laatste weken van het jaar 2023 hebben we visite gehad van de andere afdelingen van ZZZ, die bij ons en clinic gaven.

De aftrap werd gedaan door wedstrijdzwemmen, vol enthousiasme werden onze leden wat kneepjes bijgebracht door Lotte, Daniël, Lise, Kimberley, Licianne en Angelina. Fijn om te zien dat ze het leuk vonden om onze jonkies te begeleiden.

Na wedstrijdzwemmen kwam een week later synchroon ons vereren met een clinic. Hester had een verrassing voor onze leden in petto. Ze mochten met hulp van Ismay, Tim en Hester het basisdiploma synchroonzwemmen halen, waar vele dingen in terugkomen die we bij elementair de kinderen leren. Alle kinderen gingen met het diploma naar huis. Super gedaan!

Twee weken na synchroon was waterpolo aan de beurt. Tim jeugdtrainer bij waterpolo, had Bart, Mayka, Maurijn en Arnoud als hulp meegenomen. De caps ter bescherming van de oren werden uitgedeeld. Daarna werd er geoefend op “balvaardigheid”, schieten op “trampolinedoel” en er werd een wedstrijdje gespeeld tussen de leden van elementair.

Namens alle trainers van elementair een dank je wel voor de gevers van alle clinics, het was een succes, moe maar voldaan gingen de elementair-leden naar huis.

Bedankt Rolanda