Na 30 jaar afscheid van trainster

19 jul, 2022 | Algemeen, Elementair

Na 30 jaar afscheid van trainster Greet bij de elementair Zuiderzeezwemmers

Op maandag 11 juli 2022 was het zover: Greet Vaatstra nam, na 30 jaar afscheid van de Zuiderzeezwemmers als vaste trainster. Greet heeft veel betekend voor de zwemsport in Dronten. Ze heeft de afdeling elementair zwemmen helpen oprichten, voor jonge zwemmers die pas hun diploma hebben gehaald. Ze heeft door de jaren heen heel wat jonge zwemmers de basistechnieken van het zwemmen, waterpolo en synchroonzwemmen bijgebracht.

Maar nu heeft Greet besloten om te stoppen met haar vaste vrijwilligerswerk bij de Zuiderzeezwemmers. Daarom hadden de leden van Elementair een mooie verrassing in petto voor haar afscheid. Tijdens de laatste training werd er uitgebreid afscheid genomen van juf Greet.

Zonder dat Greet iets wist of vermoedde waren haar man, haar dochters en twee kleinkinderen aanwezig. Verder waren er veel leden en oud-leden en ook oud EZ-leden aanwezig bij het afscheid. Er was gezorgd voor leuke hapjes in verschillende vormen gemaakt, verder was er frisdrank en toastjes. Dit alles geregeld door enkele vrijwilligers van elementair.

Greet Vaatstra ontvangt de oorkonde.

Rond kwart voor vijf was het officiële gedeelte van het afscheid waarbij door de kinderen en train(ers)sters van EZ de cadeaus die door een bijdrage van vele leden van de vereniging bij elkaar was gebracht, aan Greet aanboden.

Hierna had het bestuur voor Greet nog een verrassing in petto, ze werd namelijk benoemd tot lid van verdienste van de zwemvereniging en kreeg uit handen van de voorzitter de hierbij behorende oorkonde en een bos bloemen. Al met al een zeer geslaagd afscheid en we zullen je missen Greet, bedankt voor alles.

Namens elementair ZZZ Rolanda Kuijpers