Waterpolo Heren 1: Wedstrijd tegen Steenwijk-03-02-2024

5 feb, 2024 | Algemeen, Waterpolo

Na de winterstop was het afgelopen zaterdag weer tijd om een wedstrijdje te poloën voor de heren van ZZZ.

De ploeg reisde af naar Steenwijk, waar er vervolgens een spannende pot werd gespeeld. ZZZ kwam al na 2 minuten op voorsprong. Na een vrije bal en een uitsluiting voor de tegenpartij, schoot Mark de bal tussen de palen. In de 1e periode kwam Steenwijk weer op 1-1, maar sloten de heren toch af met een 1-2 voorsprong, gemaakt door Michel. In de 2e periode kwam Steenwijk weer op een gelijke stand, maar na wat mooie reddingen van Tim, kon Bart er twee keer voor zorgen dat de stand uitliep tot 2-4. In de 3e periode werd de voorsprong behouden en ook in de 3e periode werd er hard gewerkt om de wedstrijd met een mooi resultaat af te sluiten. De heren van ZZZ reden uiteindelijk weer terug naar Dronten, met een mooi resultaat van 6-7.

Meer weten over de afdeling Waterpolo van ZZZ? Lees verder

Verslag + Foto’s: Yannick