Synchroon zwemsters behalen geweldige resultaten

28 mei, 2022 | Synchroon

Na 3 jaar was het dan 21 mei eindelijk weer mogelijk om deel te nemen aan een uitvoeringswedstrijd voor de synchroon zwemsters. Nagenoeg de hele afdeling was afgereisd naar Nijverdal om daar deel te nemen aan de wedstrijd in de Minibeat competitie van de districten Noord en Oost. Was het niet om te zwemmen, dan was het wel als begeleiding, official of om aan te moedigen. En de reis naar Nijverdal was niet voor niets, net zo min als de vele uren van voorbereiding.

In categorie 2 zwom Mia haar allereerste solo. Helaas viel ze net buiten de prijzen.
Het trio in deze categorie gevormd door Nienke, Lotte en Yesselin eindige op een zeer verdiende 1e plaats.
Na een pauze mochten Fayenn en Jade beide een solo zwemmen in categorie 3. De concurrentie was sterk. Desalniettemin wist Jade een mooie en verdiende zilveren medaille binnen te halen. Fayenn kwam op een keurige 4e plaats uit.
In deze categorie vormde Fiene, Gabriëlla, Fayenn en Jade een groep. Ze zwommen ontzettend goed maar haalde helaas het erepodium net niet.

Tenslotte werd het publiek nog getrakteerd op een geweldig sterk duet van Sophie en Isa. De jury beloonde dit optreden met geweldige cijfers en dat leverde de dames een gouden plak op.

Behalve dat de resultaten geweldig waren, was het een geweldig leuke middag waar iedereen met veel plezier op terug kijkt.