Bestelling clubkleding

In 2018 hebben we een nieuw clubtenue voor onze zwemverenging geïntroduceerd. Veel leden hebben een clubtenue aangeschaft en we zien dat deze kleding met trots gedragen wordt! Met de leverancier van onze kleding JAKO hebben we de afspraak gemaakt de komende jaren een vernieuwd clubtenue beschikbaar te stellen. Daarbij hebben we ook voor de komende jaren een sponsorovereenkomst met onze hoofdsponsor Knipscheer Infrastructuur afgesloten. Daarnaast zal PV systems ons de komende jaren financieel ondersteunen en hebben we inmiddels een sponsorovereenkomst afgesloten. Hiermee wordt de aanschaf van clubkleding opnieuw tegen een aantrekkelijke korting aangeboden. Via onderstaand bestelformulier is het mogelijk om kleding aan te schaffen.

Leden die nog niet beschikken over deze vernieuwde clubkleding, krijgen de mogelijkheid om éénmalig met extra korting een bestelling te plaatsen. In de onderstaande tabel staan bedragen genoemd voor de diverse kledingstukken. De genoemde ‘sponsorprijs’ is van toepassing voor de bestelling van het 1e exemplaar van het betreffende kledingstuk. Beschik je nog niet over deze vernieuwde clubkleding, dan is het ook mogelijk om éénmalig gebruik te maken van de ‘aanbiedingsset’; te weten de aanschaf van een volledig tenue. Als je van deze ‘aanbiedingsset’ gebruik maakt, kunnen overige extra kledingstukken voor de ‘normaalprijs’ aangeschaft worden.

 

Omschrijving

Set T-shirt

Set Polo

T-shirt

Polo

Short

Sporttas

Broek

Jas

1e ex. (tegen sponsorprijs)

55,00

57,50

7,50

10,00

7,50

Junior / Senior
15,00 / 20,00

10,00

15,00

Elk volgende ex. (normale prijs)

n.v.t

n.v.t

20,00

25,00

20,00

Junior / Senior
35,00 / 40,00

25,00

35,00

Bijzonderheden

T-shirt, Short, Polyesterbroek, Jas met kap, Tas – excl. naam

Polo, Short, Polyesterbroek, Jas met kap, Tas – excl. naam

Naambedrukking mogelijk

Naambedrukking mogelijk

Naambedrukking mogelijk

Naambedrukking mogelijk

Meerprijs

naam – 2,50 p/s.

naam – 2,50 p/s.

naam – 2,50 p/s.

naam – 2,50 p/s.

naam – 2,50 p/s.

naam – 2,50 p/s.

Bestelformulier

Let op! Het formulier dient per persoon te worden ingevuld. Op deze manier kunnen de sponsorprijzen correct worden verwerkt. Bestel je bijvoorbeeld voor jezelf en een familielid? Dan vul je 2x het formulier in met per persoon de gewenste artikelen.

Op dit moment kan er helaas geen clubkleding worden besteld. Via de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van de volgende bestelronde!

Sponsoren